Prox Productions

Prox Productions - Cameraman en Editor. Wij maken Film, Reclame, Bedrijfsfilm en andere producties voor U.

GGZ Duin- en Bollenstreek lanceert film van ervaringsdeskundigen over herstel

GGZ Duin- en Bollenstreek heeft in het kader van de landelijke Week van de Psychiatrie een film ontwikkeld waarin vier ervaringsdeskundigen op een openhartige manier vertellen over hun herstel. In de film geven zij aan wat herstel voor hen betekent, wat zij doen aan hun eigen herstel en hoe zij de toekomst zien.

 Met de film wil GGZ Duin- en Bollenstreek meer begrip creëren voor de impact van een psychische ziekte op iemands leven. Herstellen in de psychiatrie is iets anders dan herstellen van een verkoudheid. Voor de ervaringsdeskundigen in de film zijn met name dagstructuur, werk en beweging heel belangrijke bouwstenen op hun weg naar herstel.

 “Herstel is voor mij een continu proces, met een begin maar geen eind. Daar blijf je je hele leven mee bezig en het verandert ook heel erg. Vroeger was herstel voor mij alles doen dat ik daarvoor ook deed. Nu is herstel voor mij weer vrijwilligerswerk kunnen doen of basale dingen in het leven en in balans blijven,” zo geeft één van de hoofdrolspelers aan.

Het film- en editing werk is verzorgd door Prox Productions. De film is te downloaden via de website www.ggzduinenbollenstreek.nl of direct te bekijken via de website van Prox Productions: www.proxproductions.nl/ggz

 
vr 03/04 - GGZ Duin- en Bollenstreek - Voorhout - info@ggzduinenbollenstreek.nl - 0252-243515/3518